Un nou pretext  de scandal între Dragnea și Gabriela Firea : huiduielile la adresa Simonei Halep!

0
226

 

                   Foto: Astfel de imagini au devenit  astăzi istorie… 

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat, duminică, referitor la momentul în care a fost huiduită pe Arena Naţională, că filmuleţul apărut a doua zi, ce spunea că de fapt Simona Halep a fost huiduită, a fost făcut public cu acordul lui Liviu Dragnea.

La rândul său, George Harabagiu, fost coordonator online al PSD, a publicat un mesaj primit de la Gabriela Firea în scandalul cu huiduielile , cu Simona Halep la Arena Națională.

Mesajul vine după ce ”SHARE ! – spune Harabagiu.  Dovada din care rezulta clar ca GABRIELA FIREA MINTE ! Colajul fotografic cu Simona Halep (si care a generat scandalul „huiduielilor”) postata informal pe un grup de comunicare NU A FOST DISTRIBUITA LA ORDINUL LUI LIVIU DRAGNEA ! Presedintele PSD NU CUNOȘTEA SUBIECTUL ! Nu a fost NICIODATA informat cu privire la aceat incident ! Nu a fost NICIODATA vorba ca organizațiile PSD din tara sa posteze acea fotografie pe paginile oficiale !

Print screen-ul a ajuns la Realitatea TV la ordinul fostului coordonator PSD ON LINE Adrian Zamfir ( cumătrul lui Bănicioiu ) ajutat și de complicii săi ( despre care vom vorbi la momentul potrivit ) precum si de alți „infiltrați” în grupurile de comunicare ale PSD ( pe care-i cunosc si carora le-am monitorizat ” din umbră ” activitatea în ultimele 3 luni ) . Se cunoaste și identitatea celui care mi-a trimis poza cu pricina.

Deși nu este deloc ” cavaleresc ” o sa- i reamintesc dnei Firea ca, in miez de noapte, STIA CA URMEAZA SA FIU SACRIFICAT… si ca PERSONAL A DAT DISPOZITIA SA FIE OPRITĂ DISTRIBUIREA ! Despre modul in care „s- a aparat foarte bine in acel scandal ” o sa va povestesc altădată ! Cu tot respectul , ESTE O MIRSAVIE SA FIE AMESTECAT LIVIU DRAGNEA intr- o chestiune despre care nu are habar. Fotografia de mai jos, reprezinta o parte a convorbirii din noaptea de 13 Iunie purtată de mine cu Dna Gabriela Firea. Nu as fi recurs la gestul de a face public fragmentul , daca nu as fi inteles in final ca FIREA e folosită de PONTA împotriva lui Dragnea ! Si ca sa spulber orice speculație , informez pe cei interesați ca TOATA CONSPIRAȚIA ÎMPOTRIVA LUI LIVIU DRAGNEA VA FI DEZVĂLUITĂ CURIND ! O sa fiți martorii unor ” mojicii ” fara precedent ! Va urma!”, a transmis George Harabagiu.

(Jurnal)