Un individ ce s-a răsturnat cu mașina , depistat de polițiști că nu avea permis de conducere, era băut și avea număr  fals de înmatriculare…!

0
118

 Luni, 25 octombrie, ora 4:00, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 de Poliție Ghimpați au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat din localitatea Cămineasca, județul Giurgiu, cu privire la faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii care au constatat faptul că, un bărbat de 37 de ani, din localitatea Cămineasca, județul Giurgiu, ce conducea un autoturism, s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, a reieșit faptul că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus era neînmatriculat, având totodată montate plăcuțe de înmatriculare atribuite unui alt autovehicul.

În plus, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat valoarea de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând transportul la un spital în vederea recoltării de probe biologice.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

(Jurnal)