Aproape 2.000 de persoane au fost legitimate de polițiștii și jandarmii giurgiuveni, în ultimele 24 de ore!

0
179

       În ultimele 24 de ore, polițiștii giurgiuveni, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Giurgiu au continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În urma activităților desfășurate pe raza întregului județ, au fost verificate 114 de societăți comerciale, 566 de locații de interes, 87 de mijloace de transport persoane, fiind totodată legitimate 1.988 de persoane cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

Având în vedere noile măsuri, aplicabile începând cu data de 25 octombrie a.c., activitățile polițiștilor giurgiuveni au ca scop verificarea respectării prevederilor referitoare la portul măștii de protecție, respectarea interdicției de circulație, a programului de funcționare al operatorilor economici, restaurantelor, cafenelelor, precum și respectarea obligației persoanelor de a face dovada, în condițiile date, a dovezii de vaccinare sau trecere prin boală.

În acest context, se recomandă tuturor cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică, pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur!

(Jurnal)