Un INCENDIU devastator, a izbucnit azi dimineață, într-o gospodărie din Budeni, județul Giurgiu

0
113

Un incendiu violent a izbucnit, în această dimineață, într-o gospodărie din localitatea Budeni. Flăcările s-au extins rapid și la doi dintre vecini.

Un bărbat, probabil proprietarul casei, s-a ales  cu arsuri la nivelul feței și al scalpului, iar o femeie a suferit un atac de panică. Cei doi au primit îngrijiri medicale la fața locului. Ulterior, aceștia au refuzat transportul la spital.
Pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta într-o bucătărie și în mai multe anexe, dar și la acoperișul a două case din apropiere, de aceea au acționat astfel încât pagubele să fie cât mai mici.
Cel mai probabil incendiul a izbucnit după ce unul dintre proprietari a aprins focul în plită, folosind lichide inflamabile.
La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Stației Colibași, Detașamentului Giurgiu și Punctului de Lucru Călugăreni, cu trei autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD, o autospecială de primă intervenție și comandă, precum și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Comana, cu două cisterne care au alimentat autospecialele de pompieri.

Cadrele ISU reamintesc faptul că benzina, gazul sau alte lichide inflamabile nu trebuie folosite niciodată pentru aprinderea focului în sobe sau plite deoarece acestea sunt foarte periculoase și pot produce incendii violente.

Nu folosiți lichide inflamabile pentru a aprinde focul în sobă!!