Doi bărbaţi au fost depistați în Frontiera Giurgiu, ascunși pe roțile de rezervă ale unui autocamion!

0
105

 

La data de 08.10.2023, în jurul orei 16.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean turc, în vârstă de 60 ani, la volanul unui autocamion şi care transporta piese auto, din Turcia pentru România.

La controlul de frontieră, polițiștii au depistat ascunse pe roțile de rezervă ale autocamionului două persoane de sex masculin.

Cu ocazia cercetărilor, cei în cauză au declarat că sunt cetățeni marocani în vârstă de 22 de ani, respectiv 29 și s-au urcat în autocamion pe teritoriul Turciei, fără ca șoferul să cunoască acest lucru.

Unul dintre cetățenii marocani, în vârstă de 29 de ani, a acuzat o stare de rău, fapt pentru care colegii noștri i-au acordat primul ajutor, în același timp fiind solicitat, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, un echipaj de ambulanță care l-a preluat și transportat la Spitalul Județean de Urgențe Giurgiu pentru investigații suplimentare.

Bărbatul a fost externat, fiind în afara oricărui pericol și împreună cu celălalt bărbat şi şoferul mijlocului de transport au fost preluaţi de către  Poliția de Frontieră din Bulgaria în vederea continuării cercetărilor.

 (Jurnal)

sursa: ITPF Giurgiu