Un grup de elevi giurgiuveni au ajuns cu ambulanțele, la Spitale din Brașov, cu toxinfecție alimentară, după ce au mâncat într-o pensiune din Săcele!

0
1213

Un grup de copii din Giurgiu ce se aflau într-o tabără, probabil ca preambul la  această zi de 1 iunie, dedicată lor, au ajuns din nefericire la un spital,  joi noaptea,  cu simptome de toxiinfecție alimentară!

Copiii, făcându-li-se rău,  au fost duși de urgență, cu salvarea,  la spitale din Brașov, întrucât pensiunea unde se cazaseră se afla în localitatea Săcele.

Grupul de  42 de elevi, însoțiți de profesori, au ajuns  duminica trecută,  o pensiune de trei stele din orașul Săcele unde s-au cazat. Pe parcursul șederii lor , tot aici au luat  masa, în fiecare zi. Joi seară, însă, după cină, 15 dintre copii au început să se simtă rău, iar 11 dintre ei  au fost duși ajuns la spital cu ambulanțele.

Din fericire, starea lor nu a fost  gravă, dar incidentul a alertat Direcția de Sănătate Publică din județul Brașov.

Patroana pensiunii la are copiii au mâncat s-a scuzat spunând că  că toxiinfecția ar fi fost  de la gustările luate de copii peste zi, în timpul excursiei făcute în excursia de joi,  la Sighișoara.

(Jurnal)