Un grup de copii, de clasa I, din Giurgiu, duși cu o Limuzină închiriată, în Capitală, pentru a sărbători ziua de naștere a unuia dintre ei!

0
563

Chiar dacă Giurgiu este mereu cita printre cele mai sărace orașe din România, el nu este lipsit de excentricități. Așa se face că duminică 25 martie , mai mulți copii de clasa a I-a din Municipiul Giurgiu, au fost văzuți, urcând într-o limuzină de Lux , alături de părinții lor, în zona blocurilor din apropierea Pasarelei.

Pe surse am aflat că luxuosul vehicul era doar o parte din surpriza pregătită unui copil de 7 ani, elev în clasa I-a , de către mama sa, de ziua acestuia de naștere. Cei mici urmau să călătorească, în condiții de fast maxim, într-o mică excursie în Capitală cu această limuzină de Lux, închiriată (exclusiv pentru ocazii deosebite), de mama copilului, ce, așa cum aflat pe surse, lucrează de ceva vreme în străinătate. Ajunși Capitală cei mici urmau să fie răsfățați cum se cuvine, la astfel de sărbători…

Evident că ne-am întrebat ce surpriză îi va face mama elevului, acestuia, când el va termina 8 clase…! Dar după absolvirea BAC-ului și admiterea în Facultate…? Dar la nuntă…? Ne este greu să ne închipuim ce fast îl așteaptă pe micuțul elev giurgiuvean, dacă va fi cuminte și printre cei buni la învățătură!

(City ZEN)