Un grup al marinei militare din Olanda și Belgia, au lăudat profesionalismul navaliștilor de la SHIPYARD ATG Giurgiu!

0
577

Așa cum vă promiteam în ediția anterioară a cotidianului, vă vom oferi alte câteva aspecte din întâlnirea ce a avut loc miercuri 19 iulie, la sediul Shipyard ATG Giurgiu, ce a marcat un moment important: punerea chilei (n.n. – Chila este piesă fundamentală a oricărei nave; situată longitudinal pe fundul navei şi se întinde pe toată lungimea de la prova la pupa), pentru o navă ce constituie încă o premieră pentru navaliștii giurgiuveni, este vorba despre rMCMV4.

FOTO: chila de nava

Evenimentul a avut in prim plan pe directorul general al Shipyard ATG Giurgiu, Michel Le Bouëdec – CEO Piriou ATG Romania si invitații săi oaspeti speciali conducerea Grupului FO și DAO, membrii ai marinei belgiene și olandeze.
Discuțiile dintre Michel Le Bouëdec și oaspeții săi, ne-au demonstrat că oamenii inteligenți, profesioniști știu să se aprecieze între ei, uman, profesional și implicit să recunoască meritele echipei cu care lucrează la fiecare proiect important.
Iată un fragment tradus (din limba engleză și franceză), în discuțiile avute) în cadrul acestei întâlniri.

În acest context, înainte ca oaspeții să meargă în hala de producție, unul dintre oaspeți, apropiat al directorului general al Shipyard ATG Giurgiu, afirma:
(…) Astăzi vom vedea în ateliere roadele întregii lucrări depuse de echipa condusă de Michelle. Michelle este un vechi coleg, deoarece Michelle a petrecut 45 de ani în firmă… ne cunoaștem de foarte mult timp…
Am început împreună din ’92, ne-am întâlnit ca specialiști în Shepperdling. Așa că este cu adevărat o plăcere pentru mine să fiu aici și să văd rodul muncii tale dificile, dar povestea nu este terminată, ai o mulțime de alte nave de construit.
La rândul său, Michel Le Bouëdec afirma colocvial:
„Că povestea este la început, că mai este o poveste lungă, vă veți convinge, pentru că veți avea ocazia să veniți în România în cadrul comunității, măcar o dată pe an.”

Un alt reprezentant al oaspeților a ținut să sublinieze:
…Este o etapă importantă pentru Olanda, pentru că așteptăm cu adevărat ca și ceilalți oameni din celelalte țări, care se uită la acest proiect cu ochii deschiși, cu interes… Avem o mulțime de oportunități și cred că, în următorii ani, pe masă ar putea fi mai multe steaguri decât avem acum.

Shipyard ATG Giurgiu poziționează Giurgiu la un alt nivel pe harta României si nu numai. Acest grup care construiește nave, este un investitor extrem de important și relevant în Europa, aducând alături de echipa Shipyard și alți mari investitori, oameni de afaceri.

Francezii și echipa de muncitori români, giurgiuveni cu care ne mândrim, nu lansează la apă doar nave, ei creează povești miraculoase care se termină cu construcții de nave ce plutesc în toată lumea și care vorbesc despre Giurgiu într-o lumină pozitivă, un aspect pentru care trebuie să le mulțumim”!

(Jurnal)