Un giurgiuvean a suferit arsuri la față, încercând să stingă focul ce i-a incendiat casa! De la ce a izbucnit incendiul…

0
782

Un bărbat, în vârstă de 54 de ani, a suferit arsuri la nivelul feței în încercarea de a stinge incendiul care a izbucnit în locuința sa, în această după-amiază (luni, 17 aprilie).

Fiul acestuia, în vârstă de 22 de ani, marcatde eveniment, a suferit la rândul său un atac de panică. Ambele persoane au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital în timp ce pompierii stingeau focul…

Incendiul a avut loc pe strada Mereni din municipiul Giurgiu. La fața locului s-au deplasat  pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ.
Pompierii au constatat faptul că incendiul  cuprinsese  camera de zi și  acoperișul imobilului și au acționat rapid astfel încât flăcările să nu se extindă.
Au ars bunurile din încăperea respectivă și s-au deteriorat mobilierul și tavanul de la bucătărie, pe o suprafață de aproximativ 10 mp. De asemenea, s-au afumat pereții din întreaga locuință.

Cel mai probabil incendiul a fost provocat de o lumânare lăsată nesupravegheată.

Sursa: ISU Giurgiu