”Un fleac…Ne-au ciuruit!” După dezastrul repurtat la parlamentare, Alina Gorghiu a demisionat de la șefia PNL

0
196

 SEDINTA - BIROU POLITIC NATIONAL - PNL - PARLAMENT

Alina Gorghiu a anunțat despre această decizia a ei,  luni, 12 decembrie după prânz, într-o conferință de presă desfășurată la sediul central al partidului. Gorghiu a spus că gestul său va fi urmat și de alți colegi din conducere, fără a nominaliza vreo persoană.

 

Secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, şi preşedintele Organizaţiei PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, au demisionat la rândul lor, din funcţii, tot luni, potrivit unor surse liberale, citate de Libertatea. Acestora ar urma să li se alăture și mai mulți lideri din filialele cu rezultate slabe la alegerile parlamentare. Județele cu scoruri mici sunt Argeş, Bacău, Brăila, Buzău, Dâmboviţa, Dolj, GalaţiGorj, Ialomiţa, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Satu Mare, Teleorman, Vâlcea și  Giurgiu.

Poate în felul acesta,  președintele PNL Giurgiu ,  Gheorghe Ștefan se va trezi în sfârșit la realitate realizând că a pierdut pe mâna lui, prin faptul că de când a preluat funcția de copreședinte al partidului și mai apoi de președinte nu a făcut altceva decât să promoveze oportunismul, ipocrizia și politicieni ce trebuiau demult epurați precum Dumitru Beianu sau Nicolae Florian, pentru care a ținut-o ca surda pe mormânt, în ceea ce privește candidature acestuia la funcția de primar al municipiului.

Unul dintre deputații partidului, Lucia Varga, care a demisionat în urmă cu două luni de la șefia Organizației de Femei, spune că pe lângă demisia liderului, este nevoie să plece și secretarul general Ilie Bolojan și toată conducerea partidului, care a gestionat campania electorală.