Un copil de nici doi ani a căzut în această dimineață de la etajul 2 al unui bloc din Giurgiu

0
601

     Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată în urmă cu puțin timp, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că un copil a căzut de la etajul 2 al unui bloc aflat în Cartierul Tineretului.

      În urma verificărilor preliminare, s-a constatat faptul că  cel mic nu avea decât 1 an și 8 luni și că ar fi căzut de la etajul 2 al unui bloc de locuințe, fără a se ști contextul în care s-a produs accidentul.

Starea copilului a fost stabilizată de echipa medicală ce s-a ocupat de el, știut fiind că nu se poate transporta un pacient fără ca mai întâi să îl echilibrezi.

Copilul după cum am aflat de la cei ce l-au primit la UPU, a fost intubat , cel mic fiind extrem de agitat după cum ni s-a relatat, probabil din cauza  șocului suferit, fiind cu greu dus la Computerul  Tomograf .

      Ulterior copilul a fost transportat   la Spitalul Clinic de Urgență Copii “Grigore Alexandrescu” din municipiul București.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Giurgiu desfășoară în prezent cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul,  fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

(Jurnal)