Deși am atras atenția în mai multe rânduri  liderilor PSD Giurgiu,   de faptul că involuntar sau nu promovează o stare de incompatibilitate, ce încalcă flagrant relația dintre reprezentanții de presă și mediul politic, situația se menține. Este vorba despre prezența la conferințele de presă ale PSD Giurgiu a consilierului județean, Mihăiță Bodaparte Grigore.

În cazul de față situația creată pare de noaptea minții.  Astfel un consilier județean al PSD, ce se recomandă ca lider al Asociației Partidei Romilor, participă la conferințele de presă ale social democraților în rol de ”jurnalist” (?), punând întrebări ”incomode” (sanchi!) liderilor acestei formațiuni, care în mod logic, îi sunt șefi la partid.

Dumneavoastră înțelegeți ceva, că noi nu!

Contextul creat, după cum ați observat, doldora de paradoxuri,
i-ar putea crea pe viitor o serie de neplăceri consilierului PSD, lider al unei asociații cu oarece conotații politice.

Totodată sunt voci din spațiul public care ne întrebau cum ar reacționa liderii social democraților giurgiuveni dacă la o următoare conferință de presă a PSD Giurgiu, s-ar trezi cu consilieri și lideri ai altor partide cât și cu posesori de site-uri locale, sub pretextul că toți îndeplinesc rolul de mijloace de informare a publicului.

(Jurnal)