Așa cum probabil ne așteptam cu toții, vineri, 23 aprilie, la conferința de presă a PSD Giurgiu, au fost prezenți Președinte Marian Mina, Deputatul PSD Elena Dinu și deloc întâmplător Ion Dragomir, proaspăt reîntors în PSD după ce în această săptămână și-a dat demisia din Consiliul Local și totodată din Partidul Pro România.

Deși în urmă cu câteva zile  fostul viceprimar al Municipiului, Ion Dragomir, ne spunea că se întoarce în PSD cu gândul de a reorganiza formațiunea, din rolul de  președinte al Organizației Locale a partidului, acesta a fost reprimit doar ca simplu membru, după cum a precizat liderul social democraților giurgiuveni, Deputatul Marian Mina.

Intențiile sale de a prelua această funcție, rămân, dar acest lucru s-ar putea întâmpla doar în urma unor alegeri în cadrul Organizației Locale a PSD.

Mai trebuie menționat că, deși prezent la sediul PSD, Marian Măroiu nu a participat la conferința de presă. Președintele Mina a mai dorit să precuzeze că această revenire în partid a lui Ion Dragomir nu a dat naștere unor lupte interne în organizația municipală și nici comentarii în rândul membrilor acesteia.

Un ultim fapt de meționat ar fi că această revenire a lui Ion Dragomir,
s-a produs  la ”pachet” cu o serie de alți membri de partid, ce îl urmaseră pe Ion Dragomir la partidul Pro România.

(Patrick Kirițescu)