Un bulgar a fost prins pe o stradă din Municipiul Giurgiu, fiind băut la volan…

0
378

Duminică , 28 noiembrie, ora 23:30, polițiști din cadrul Poliției Oraș Mihăilești au depistat pe D.N.6, în localitatea Mihăilești, județul Giurgiu, un bărbat, de 36 de ani, din comuna Clinceni, județul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Conducătorului auto i s-a  întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

Luni,  29 noiembrie, ora 2:00, noaptea, polițiști din cadrul Biroului Rutier au depistat pe D.N.5, în municipiul Giurgiu, un cetățean bulgar, de 33 de ani în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Bulgarului i-a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

(Jurnal)