Un bătrân de 89 de ani a ars ca o torță, de viu, într-un incendiu…!

0
415

Imediat după primirea apelului ce anunța incendiul din Moșteni, comuna Ulmi,  la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o cisternă, o ambulanță SAJ și câteva echipaje ale Poliției.

Vecinii le-au explicat pompierilor că exista riscul ca bărbatul care locuiește în casa respectivă să fie într-una dintre încăperi, motiv pentru care echipajele au început imediat căutarea acestuia, concomitent cu acțiunea de stingere a incendiului.

Din păcate, bărbatul a fost surprins sub un tavan care s-a prăbușit, făcând ca trupul bătrânului să se transforme într-o torță vie, fiind găsit de pompieri în holul casei, fără semne vitale.

În consecință, echipajul SAJ, prezent la caz, a declarat decesul acestuia.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent în bucătărie, dormitor, hol, dar și la acoperișul locuinței, pe o suprafață de aproximativ 40 mp.

Incendiul a fost observat târziu și cel mai probabil s-a produs din cauza burlanului de fum neprotejat termic față de materialele combustibile din apropiere – precizează reprezentanții ISU Giurgiu.

(Jurnal)