O partidă de vânătoare în Roata de Jos, s-a încheiat tragic pentru unul din participanți, care a ajuns împușcat, la spital!

0
472

Un localnic din Bucșani (jud. Giurgiu), în vârstă de 36 de ani, a fost împuşcat la o partidă de vânătoare, la care participa alături de alte două persoane.

Evenimentul s-a  petrecut la sfârșitul săptămânii trecute, mai exact pe data de 29 ianuarie, când, puțin după ora 16.00, Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu a fost sesizat prin apel 112, de către personalul unui spital din municipiul București, cu privire la identitatea bărbatului împușcat, ce fusese adus pentru îngrijiri medicale.

Din primele cercetări, polițiștii au constatat faptul că evenimentul ar fi avut loc în comuna Roata de Jos, județul Giurgiu și că bărbatul ar fi participat la o partidă de vânătoare legal organizată, împreună cu alți doi bărbați.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că cei trei bărbați erau deținători legal de arme și muniții letale de vânătoare și totodată membri vânători cu drepturi depline.

Conform acelorași surse partida de vânătoare s-a desfășurat în baza unei autorizații colective, la speciile fazan și vulpe, iar în urma acesteia  bărbatul, de 36 de ani, din comuna Bucșani, județul Giurgiu, ar fi fost rănit de alicele unui foc executat de către un alt bărbat, din localitatea Suseni, județul Giurgiu, care participa și el  la vânătoare.

Cel împușcat a fost transportat la un spital din Capitală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, se efectuează acum cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă – anunță IPJ Giurgiu.

(Jurnal)