Un bărbat din Prundu a ajuns la spital, în stare gravă, după ce a fost atacat cu brutalitate de 3 persoane!

0
683

Un bărbat de 44 de ani din comuna Prundu, judeţul Giurgiu, a ajuns la Spitalul județean de Urgență Giurgiu în stare gravă, după ce a fost atacat cu brutalitate de către 3 indivizi din aceeași localitate.

Autorii agresiunii sunt un minor de 16 ani, un tânăr cu vârsta de 18 ani şi un bărbat de 45 de ani, toți trei fiind reţinuţi pentru tentativă de omor.

Cei trei  ar fi lovit cu un obiect contondent, tăietor, în zona capului şi a mâinilor şi picioarelor, pe bărbatul în vârstă de 44 de ani, căruia i-au  pus viaţa în pericol.

Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin 112, de către o femeie, din comuna Prundu, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că în faţa locuinţei sale se desfăşoară un conflict, în care sunt implicate mai multe persoane, iar soţul său ar fi fost înjunghiat. În temeiul sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că, în urma unui conflict verbal, un bărbat, de 44 ani, din comuna Prundu, judeţul Giurgiu, ar fi fost lovit cu un obiect contondent-tăietor, în zona capului, cât şi a membrului superior stâng şi a membrului inferior stâng, de către trei bărbaţi, cu vârste de 16, 18, respectiv 45 de ani, din aceeaşi localitate”, se arată într-un comunicat de presă, emis marţi, 21 februarie, de IPJ Giurgiu.

Potrivit IPJ Giurgiu, bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean Giurgiu , pentru acordarea de îngrijiri medicale, „leziunile traumatice suferite punându-i în primejdie viaţa”.

Continuând ancheta, în dimineaţa zilei de 13 februarie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu cei ai Serviciului de Acţiuni Speciale şi ai Serviciul Criminalistic, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, au pus în executare, în comuna Prundu, judeţul Giurgiu, un mandat de percheziţie domiciliară şi trei mandate de aducere.

În urma activităţilor desfăşurate, pe baza probatoriului administrat, cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

(Jurnal)