UPDATE, ora 15,30: Ultimele informații primite de la Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu sunt că bărbatul în vârstă de 58 de ani, victima prinsă sub autocamion, a decedat la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu.

În dimineața de marți, 9 iunie, pe DN41, între localitățile Băneasa și Pietrele s-a produs un accident rutier, raportat la 112 în jurul orelor 10,00.

La fața locului s-au deplasat o ambulanță SMURD, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, din cadrul Detașamentului de Pompieri Giurgiu și un echipaj SAJ.

În accident este implicat un camion. Sub autovehicul a fost blocată o persoană.

Persoana în cauză, conștientă, a fost extrasă de sub camion, până la sosirea echipajelor de pompieri și preluată de echipajul SAJ. Pompierii asigură măsurile PSI la fața locului.

Din informațiile noastre, se pare că persoana rănită efectua lucrări de toaletare a arborilor de pe marginea șoselei și, într-un moment de neatenție, a fost acroșat de autocamion.

Filmul evenimentului, prezentat de polițiștii giurgiuveni

Un bărbat de 42 de ani, din municipiul Satu Mare, în timp ce manevra cu spatele o automacara pe DN 41, a acroșat cu aceasta un bărbat de 58 de ani, din comuna Greaca, județul Giurgiu.

În urma evenimentului rutier, bărbatul de 58 de ani a fost rănit și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi au fost testați cu aparatul Dragger, rezultatele fiind 0.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

(Jurnal)