Luni, 27 martie , ora 8:00 dimineața, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată printr-un apel 112 de către o tânără de 20 de ani ,  că mama sa, din comuna Frătești, județul Giurgiu, a fost agresată fizic de către concubinul acesteia.

În baza telefonului primit, la fața locului s-au deplasat polițiștii Secției nr.5 Poliție Rurală Giurgiu. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că în dimineața zilei de 27 martie, ora 6:30 dimineața, o femeie de 40 de ani ar fi fost agresată fizic de către concubinul acesteia, un bărbat de 30 de ani, din municipiul București, aflat în vizită la domiciliul femeii.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, în data de 27 martie, bărbatul agresor a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Astăzi, marți, 28 martie,  persoana reținută a fost prezentată instanței de judecată, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

(Jurnal)