Un autoturism căutat în Elveţia a fost depistat, marți dimineață, la PTF Giurgiu! Cu cât credeți că fusese cumpărată mașina, conform declarațiilor ”proprietarului”…?

0
181

mercedes-c-320-11Marți  19 iulie, în jurul orei 08:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Ion M., în vârstă de 43 de ani, cu domiciliul în judeţul Neamţ, în calitate de conducător al unui autoturism marca Mercedes C320, înmatriculat în Germania.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile elveţiene.

Bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul de la un cetăţean român contra sumei de 3.000 euro şi nu avea cunoştinţă de aspectele constatate de poliţiştii de frontieră.

În cauză, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de “tăinuire”, faptă prev. și ped. de art.270, alin.1 Cp., iar autoturismul în valoare de 36.000 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor de către lucrători din cadrul S.P.F. Giurgiu.

 (Jurnal)