Ucigașul femeii de 35 de ani din cartierul Tineretului , lăsat în libertate dintr-o eroare a procurorului care l-a anchetat!!

0
551

Cu câteva luni în urmă ( 3 februarie), presa locală scria despre o crimă oribilă care  a tulburat liniștea și siguranța cetățenilor din Municipiul Giurgiu.  Acest caz oribil revine în actualitate într-un context total nefericit…

Pentru cei ce nu cunosc cazul, menționăm că această crimă a avut loc undeva în cartierul Tineretului. Crima fusese comisă de un individ care și-a ucis nevasta  cu nu mai puțin de 15 lovituri de cuțit!

Cazul a fost preluat atunci de către procurorul Aurelian Filip, ucigașul fiind plasat în arest preventiv.

Așa cum scriu colegii noștri de la publicația TRIBUNE, după  două luni de la această abominabilă tragedie,  ucigașul a fost lăsat în libertate, dintr-o neglijență a procurorului Aurelian Filip – conform aceleiași surse.  Acesta, mai scriu colegii noștri,  a uitat pur și simplu să ceară prelungirea mandatului de arestare preventivă!!

Pentru abaterea gravă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu a declarat că, în cazul procurorului Aurelian Filip a fost anunțată Inspecția Judiciară pentru a cerceta condițiile în care s-a ajuns în această situație și eventuala tragere la răspundere a persoanelor vinovate.

La finalul anchetei Parchetului General, Aurelian Filip riscă excluderea din magistratură.  Procurorul , citând sursele, nu este la prima abatere. În urmă cu câțiva ani el  a plecat în vacanţă împreună cu traficantul de persoane pe care îl ancheta.

Surse: Tribune