TUPEU! Un giurgiuvean care avea, de 12 ani, suspendat dreptul de a conduce un autoturism, a fost prins de Poliție, băut la volan! Cum l-au prins din nou polițiștii, după numai o zi…

0
272

La data de 18 aprilie, ora 23:45, polițiștii Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban din cadrul Poliției Municipiului Giurgiu au depistat pe bulevardul București, din municipiul Giurgiu, un bărbat de 37 de ani din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce anulat și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat faptul că bărbatul în cauză avea dreptul de a conduce, anulat din anul 2010!!

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, la data de 19 aprilie, ora 4:20, dimineața,  bărbatul în cauză a fost din nou depistat de către polițiștii Biroului Rutier, pe bulevardul București, din municipiul Giurgiu, conducând autoturismul sub influența alcoolului.

Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

Astăzi, 19 aprilie a.c., în urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, persoana bănuită de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărui permis de conducere a fost anulat a fost reținută pentru 24 de ore.

(Jurnal)