AcasăActualitateConvocarea Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor  COMPANIEI  NAŢIONALE  ADMINISTRAŢIA  PORTURILOR  DUNĂRII  FLUVIALE...

Convocarea Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor  COMPANIEI  NAŢIONALE  ADMINISTRAŢIA  PORTURILOR  DUNĂRII  FLUVIALE SA GIURGIU

Subsemnatul Oprea Manuel Florin, în calitate de Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Fluviale SA Giurgiu, persoană juridică română, cu sediul în România, municipiul Giurgiu, şoseaua Portului, nr.1, judeţul Giurgiu, înmatriculată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Giurgiu sub nr. J/52/252/1998, C.U.I. RO 1284717, constituită în baza H.G. 520/1998 (cu modificările şi completările ulterioare), (denumită în continuare „Compania”), convoc Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Companiei, la sediul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii din B-dul Dinicu Golescu, nr. 38, Sector 1, Bucureşti, pentru data de 30 mai 2022, ora 12 00 (prima convocare), cu următoarea ordine de zi:

  1. Aprobarea STATUTULUI Companiei Naționale Administrația Porturilor Dunării Fluviale SA Giurgiu, modificat și actualizat conform U.G. nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările și completările ulterioare.

  2. Împuternicirea unei persoane din cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Fluviale SA Giurgiu, să îndeplinească formalităţile cerute de lege în vederea publicării hotărârii Adunării Generale a Acţionarilor în Monitorul Oficial al României.

Procurile speciale pentru reprezentare în cadrul Adunării Generale Extraordinare vor putea fi depuse/transmise de către acţionari la sediul Companiei, în original, până pe data de 27.05.2022, ora 1200.

În cazul în care Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor nu se poate întruni în ziua de 30 mai 2022, ora 1200, se fixează ca dată pentru a doua convocare ziua de 31 mai 2022, ora 1200, la sediul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii din B-dul Dinicu Golescu, nr. 38, Sector 1, Bucureşti, cu aceeaşi ordine de zi.

                              Preşedintele Consiliului de Administraţie

                                           Oprea Manuel Florin

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
18.7 ° C
18.7 °
18.7 °
68 %
2.3kmh
100 %
lun
22 °
mar
24 °
mie
25 °
joi
20 °
vin
25 °

NOTA

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul jurnalgiurgiuvean.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului!