Tribunalul Giurgiu  decide  dacă, autorul masacrului de la Perla, ar putea ieși din închisoare doar după șapte ani

0
568

Gheorghe Vlădan, autorul masacrului de la Perla, ar putea ieși din închisoare doar după șapte ani. Tribunalul Giurgiu a admis cererea acestuia de înlocuire a detenției pe viață cu 25 de ani de închisoare.

Acest lucru înseamnă că, la un moment dat, fostul angajat al MAI ar putea solicita liberarea condiționată, potrivit cancan.ro.

Gheorghe Vlădan este închis de aproape 8 ani, din 6 martie 2012. Ținând cont că are vârsta de 61 de ani, el poate fi eliberat condiționat după executarea unei fracții de două treimi din pedeapsă la care se pot adăuga zilele câștigate în urma muncii prestate în penitenciar.

Chiar dacă a fost închis pe viață, Gheorghe Vladan ar putea ieși din închisoare în mai puțin de șapte ani. Cornel Bendre, soțul femeii ucise cu sânge rece la coafor, a declarat că ar fi strigător la cer dacă Gheorghe Vladan ar ieși din închisoare după 7 ani. El a depus o petiție, mai precis o cerere de audiență la prim-procurorul de pe lângă Parchetul Trirbunalului Giurgiu, pentru a-i cere să conteste sentința magistraților din Giurgiu.

„Vreau să-i cer să conteste această sentință a Tribunalului Giurgiu pentru că mi se pare o decizie nedreaptă, inechitabilă, prin simplu fapt că a împlinit 60 de ani. Este inadmisibil, ai luat două vieți, ai schilodit încă șase colege, clienți” a declarat Cornel Bendre.

(Jurnal)