Tribunalul din Giurgiu ar putea judeca procesul în care  firma  Tel  Drum este acuzată de fraude europene!

0
320

Tel Drum, compania care este în proces pentru fraude europene, cere Curţii de Apel Bucureşti strămutarea procesului aflat pe rolul Tribunalului Bucureşti.

Potrivit portalului instantelor, Curtea de Apel Bucureşti discută solicitarea de strămutare pe 5 decembrie. Dacă instanţa admite cererea, dosarul ar putea fi trimis la unul din tribunalele Teleorman, Ialomiţa, Călăraşi sau Giurgiu. Firma Tel Drum este trimisă în judecată în acest caz din decembrie 2017. Compania este scuzată de folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, cu consecinţe deosebit de grave

Epilog

Procesul este în faza de Camera Preliminara şi nu a început judecata la Tribunalul Bucureşti. Următorul termen este astăzi 21 noiembrie. La ultimul, judecătorii au respins o cerere de declasificare a unor înscrisuri transmise de SRI. Instanţa a explicat că acestea „nu conţin informaţii esenţiale pentru soluţionarea cauzei supuse atenţiei instanţei”. Firma Tel Drum mai este implicată într-o anchetă, aflată la DNA, în care procurorii acuză că în spatele societăţii s-ar afla Liviu Dragnea.

(Sursa : Capital)