La data de 19 septembrie a.c., pe Șoseaua București din municipiul Giurgiu a avut loc un eveniment rutier în care a fost implicat un autoturism, condus de către un tânăr de 26 de ani, din municipiul Giurgiu.

„În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto și a altor doi pasageri, un tânăr de 27 de ani și o tânără de 24 de ani, ambii din municipiul Giurgiu, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngriji medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că șoferul nu poseda permis de conducere, autoturismul fiindu-i încredințat spre a fi condus de către un tânăr de 24 de ani din comuna Comana, județul Giurgiu.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, vătămarea corporală din culpă și încredințarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu deține permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice” – informează IPJ Giurgiu.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)