Trei polițiști din județul Giurgiu au salvat viața unui bărbat ce dorea să se sinucidă!

0
1331

 În cursul zilei de miercuri, 4 mai, un apel disperat la 112 anunța intenția unui bărbat aflat în scaunul cu rotile de a-și pune capăt zilelor,  aruncându-se în apa râului Argeș din zona barajului Mihăilești, de pe raza județului Giurgiu.

La fața locului s-au deplasat de urgență trei polițiști destoinici:  Cristina, Ionuț și Mihai din cadrul Poliției Orașului Mihăilești care au constatat cu groază că pe mal nu se mai afla decât un cărucior cu rotile, în timp ce în apa râului, un bărbat se zbătea între viață și moarte.

Ionuț nu a stat prea mult pe gânduri și a sărit  imediat în ajutorul  bărbatului, punându-și în pericol viața. Cu ajutorul Cristinei și al celuilalt coleg al său, Mihai, toți trei au reușit să-l aducă pe bărbat la mal, unde, în așteptarea Ambulanței, acesta le-a povestit celor 3  salvatori ai săi, motivul pentru care a recurs la gestul său disperat.  Cauza, spunea el, erau desele neînțelegeri avute cu partenera sa de viață.

Ulterior, bărbatul salvat a fost preluat de un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță, fiind transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Datorită intervenției  celor trei tineri polițiști, bărbatul a fost întrerupt de la a-și duce la îndeplinire gestul, acum aflându-se în afara oricărui pericol.

În acest fel, fără voia lor, cei 3 polițiști sunt acum priviți ca niște adevărați eroi de comunitatea în care trăiesc, pentru curajul și devotamentul de care au dat dovadă.

Colegii lor speră că modul în care au acționat, contribuind la salvarea unui om aflat în pericol iminent, va fi recompensat în vreun fel de către conducerea IPJ Giurgiu. Bravo Ionuț, bravo Mihai, felicitări Cristina… De astfel de tineri polițiști, ca voi, avem nevoie!

(Jurnal)

Sursa: sindicatul polițiștilor