România – locul I pe națiuni la Campionatele Mondiale de Kempo. Trei sportivi de la CS Ionuț Mitrea, din Giurgiu, au obținut rezultate remarcabile la cea de-a XIX-a ediție a Campionatului Mondial de Kempo

0
1154

La finalul celei de-a XIX-a ediții a Campionatelor Mondiale de Kempo, organizată în perioada 24-30 Aprilie 2023 în Caldas da Rainha, Portugalia, ediție la care au participat peste 2.400 de sportivi din 62 de țări, naționala de kempo a României a reușit să urce pe prima treaptă a podiumului mondial pe națiuni.

Cu 307 puncte, tricolorii au devansat țări precum Spania, cu 268 puncte, Portugalia, cu 116 puncte, Indonezia, cu 66 puncte și Algeria, cu 65 puncte.

Una dintre surprizele acestei ediții a fost Anculescu Ștefan (CS Ionuț Mitrea) care a reușit să obțină rezultate excepționale, adjudecându-și titlul de campion mondial si centura la categoria sa de greutate.

De asemenea, Mihai Florinel și Moise Mihai (CS Ionuț Mitrea) și-au făcut debutul la competițiile internaționale obținând titlul de campion mondial, respectiv vicecampion mondial.

Antrenorul sportivilor giurgiuveni, Ionuț Mitrea a declarat: „Țin să îi mulțumesc lui shihan Amatto Zaharia pentru tot sprijinul și pentru ocazia de lua parte la un concurs de o asemenea anvergură.

De asemenea țin să mulțumesc tuturor celor care au fost și ne sunt alături și ne susțin necondiționat pe drumul spre performanță!”

Felicitări tuturor sportivilor pentru rezultatele obținute!

 

(Ana Magheru)