La data de 8 martie, chiar de ziua Femeii, polițiștii Secției nr.6 – Poliție Rurală din orașul Mihăilești au fost sesizați, printr-o plângere scrisă, de către un bărbat din comuna Letca Nouă ( județul Giurgiu) că i-a fost fost furat autoturismul din curtea locuinței.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii secției, care au constatat că aspectele semnalate se confirmă. Din cercetări a reieșit faptul că în perioada 6-8 martie, persoane necunoscute ar fi sustras din curtea locuinței  un autoturism ce era neînmatriculat, iar din interiorul locuinței acestuia o butelie de aragaz.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, au fost identificate autorii furtului  ca fiind trei minori, din județul Giurgiu.

În acest context, la data de 10 martie, au fost puse în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, la domiciliile minorilor, ocazie cu care au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri provenite din săvârşirea  mai multor infracțiuni.

Și tot în data de 10 martie, doi dintre cei trei minori au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca vineri, 11 martie, să fie prezentați procurorului de caz cu propuneri procedurale.

(Jurnal)