Trei indivizi au fost prinși după ce au furat motorină din TIR-urile parcate în stația comunei Adunații Copăceni

0
443

În noaptea  de 19 spre 20 februarie  trei bărbați din județele Giurgiu și Teleorman, cu vârste cuprinse între 28 și 35 de ani s-au gândit ei că lângă stația MOL din Adunații Copăceni ai putea lua motorina pe gratis dacă o scoți fără să fi văzut, din rezervorul TIR-urilor parcate pe platoul stației.

După ce au sustras o cantitate importantă de  motorină, evident cu scopul de a o vinde,  la  numai  câteva ore de la ispravă, polițiștii Secției 1 din Călugăreni și cei ai Postului de Poliție subordonat  secției din Adunații-Copăceni, i-au identificat și le-au probat celor trei hoți, activitatea infracțională.

Indivizii au fost reținuți pentru 24 de ore, iar judecătorul de drepturi și libertăți le-a emis  miercuri mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Felicitări polițiștilor care în acest mod și-au dovedit copmpetența, reușind să îi prindă pe amatorii de motorrină în decursul a doar câteva ore…

Ei au dorit  totodată să îi atenționeze pe cei  care tranzitează localitatea  cu aceleași gânduri ”păcătoase”, că toate faptele de această natură s-au soldat aici mai întotdeauna cu arestări și confiscări de mașini…!

(Jurnal)