UPDATE ora 12,50: Detalii despre accident, furnizate de polițiștii giurgiuveni

Astăzi, ora 11.38, pe DN 6, pe raza localității Stâlpu, a avut loc un accident rutier, produs de un bărbat de 68 de ani din Drobeta Turnu-Severin, că urmare a neadaptării vitezei la condițiile de drum.

În urma evenimentului rutier, autoturism s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului, rezultând două victime, respectiv conducătorul auto și pasagera care se afla pe locul din dreapta, o femeie de 68 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Marți, 14 ianuarie, în jurul orei 11:38, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe DN 6, în zona Dealul Turcului (sens de mers spre București).
La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă dotat cu modul de descarcerare, o autospecială de prima intervenție și comanda, o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ.


În accident a fost implicat un sigur  autoturism care  s-a răsturnat în afara părții carosabile.
În urma impactului, două persoane au rămas blocate în autoturism. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea acestora, fiind vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 51 de ani, care a fost găsită în stare de semiconștiență, cu politraumatisme și un bărbat conștient (conducător auto), stabil hemodinamic și respirator, în vârstă de aproximativ 57 de ani.
Personale implicate în accident vor fi transportate la Spitalul Universitar din București.