Trei accidente produse în aceeași zi , în mai puțin de 8 ore…

0
84

accident 

În ziua de 15 octombrie , ora 16:10, pe Drumul Județean 411, în localitatea Budeni,  județul Giurgiu,  G. V., un tânăr de 23 ani, din comuna Comana, județul Giurgiu, în timp ce conducea autoutilitara către Comana, a acroșat cu partea stângă a autoutilitarei un minor de 6 ani, din comuna Comana, județul Giurgiu, pieton, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a minorului care a fost transportat cu ambulanta la Spitalul  de Urgenta Bagdasar Arseni București, în vederea acordării de îngrijiri medicale și investigații.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilo-test rezultatul fiind zero și i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei .

Polițiștii Serviciului Rutier Giurgiu au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 O oră și ceva mai târziu  ( în jurul orei 17,20), pe Drumul Național 5, la km. 57 +600, în localitatea Remuș, județul Giurgiu, D. F., un bărbat de 48 ani, din comuna Daia, județul Giurgiu, în timp ce conducea autoutilitara nu a păstrat distanța de siguranță față de autoturismul condus de un tânăr de 20 ani, din comuna Frătești, județul Giurgiu, care avea aceeași direcție de deplasare, intrând în coliziune cu acesta.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a tânărului care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu.

          Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilo-test, rezultatele fiind negative, le-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii Serviciului Rutier Giurgiu au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă.

Cu  numai 5 minute înainte de miezul nopții ( ora 23.55), C. S., un bărbat de 48 ani, din comuna Joița, județul Giurgiu, în timp ce conducea un tractor neînregistrat, care avea montată o semănătoare cu gabarit nesemnalizat pe Drumul Comunal  147, în afara satului Joița, a acroșat un autoturism condus din sens opus de un tânăr de 19 ani, din comuna Săbăreni, județul Giurgiu.

          Din accident a rezultat rănirea ușoară a unui tânăr de 18 ani, din comuna Săbăreni, județul Giurgiu, pasager în autoturism.

         Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilo-test rezultatele fiind negative, li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

        Polițiștii Formațiunii Rutiere Bolintin Vale au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

(Jurnal)