ALDE Giurgiu și-a anunțat candidații la Parlamentare, într-o conferință de presă. Surprize puține…  

0
167

dsc02402-1ALDE Giurgiu și-a stabilit candidații pentru alegerile parlamentare din data de 11 decembrie, atât pentru Camera Deputaților, cât și pentru Senat, în urma voturilor exprimate de Delegația Permanentă Județeană, convocată în data de 14 octombrie.

Numele acestora au fost făcute publice de copreședintele partidului, Toma Petcu, în cadrul conferinței de presă de luni, 17 octombrie.

Pentru Camera Deputaților, au fost votați – Toma Florin Petcu, Vasile Gușatu, Alexandru Vladu, Ionel Muscalu, Demeter Tiberiu și Silviu Dumitrescu, iar pentru Senat – Vasile Mustățea, Mariana Iancu, Andrei Ovidiu și Vasile Andronache, a precizat chiar copreședintele Organizației, Toma Petcu.  În cadrul conferinței de presă el a dorit să precizeze: Vreau să vă spun că m-a surprins plăcut comportamentul tuturor colegilor din județ și faptul că a fost o ședință extrem de operativă, în care toți candidații au avut ocazia să se prezinte și să spună de ce își doresc să devină parlamentari. Sunt convins că aceste candidaturi vor fi validate fără niciun fel de probleme la nivel național, de către Delegația Permanentă Națională. Sunt oameni noi, oameni din județ care nu au făcut politică la nivel înalt și care pot aduce argumente suficiente în campania electorală. Acest ”nou” pe care ALDE Giurgiu îl propune cetățenilor face parte din acea viziune generală a tuturor partidelor politice de a reînnoi clasa politică, iar din punctul nostru de vedere, ALDE Giurgiu s-a străduit să ofere cei mai buni oameni din partid, cu toate că, la fel de bine, există și alte nume din cadrul formațiunii care ar fi putut să fie în locul celor prezentați astăzi, oameni cu experiență politică care, cu siguranță, ne vor ajuta în campania electorală, a mai spus copreședintele ALDE Giurgiu.

 La întâlnirea cu jurnaliștii locali, au fost prezenți patru dintre candidații nominalizați, respectiv – Ionel Muscalu, Vasile Gușatu, Mariana Iancu și Silviu Dumitrescu.

 (Teodora Nicolau)