Transpartinic! Cosmin Marciu, nepotul  vicepreședintelui PSD Giurgiu, Cristian Marciu, are toate șansele să devină copreședinte al PNL Giurgiu!?  

0
879

DSCF1441Vineri, 8 iulie, în conferința de presă a PNL Giurgiu, președintele Gheorghe Ștefan a anuntat ca în curând se va știi numele copreședintelui PNL. Conform acestuia chiar în după amiaza aceleiași zile  urmau să aibă loc discutii pentru nominalizarea unui al doilea co-președinte interimar . Discuțiile  se vor încheia în data de 17 iulie.

După cum se cunoaște funcția de presedinte al organizației municipale PNL Giurgiu rămăsese  vacantă, după ce deputatul Florian Nicolae a renunțat la a mai conduce Organizația municipală PNL Giurgiu,  din cauza unui dosar  în care este acuzat alături de soția sa, de evaziune fiscală.

Din informațiile primite din interiorul partidului, cele mai mari șanse le are Cosmin Marciu –vicepreședinte al organizației județene. Pentru cei ce îl cunosc mai puțin , nominalizatul este nepotul vicepreședintelui Consiliului județean Giurgiu, Cristian Marciu. Împreună cu fiul vicepreședintelui CJ, Vlad Marciu, acesta a deținut o firmă ce se ocupa cu aparate de aer condiționat, ulterior deschizând clubul Emotione ce a fost închis odată cu tragicul incident în care și-a găsit sfârșitul baschetbalistul american Chauncey Hardy. Cosmin Marciu  provine din vechea structură a PNL din care au mai  rămas astăzi doar o mână de membri.

În consecință,  declarația făcută de liderul PNL Giurgiu, Gheorghe Ștefan, aceea că “președinte al organizatiei municipale va fi un tânăr sub 40 de ani” se confirmă.

 În  noul context creat  sunt voci care déjà afirmă că în acest fel PNL Giurgiu ar încerca o apropiere de PSD!

(Jurnal)