dan-andronic-traian-basescuAstăzi, 4 decembrie, la Giurgiu, este așteptat Traian Băsescu. Fostul președinte al României este așteptat în jurul prânzului, într-o vizită electorală din programul de Campanie al Partidului Mișcarea Populară (PMP), partid al cărui lider este .

Președintele Băsescu va avea o întâlnire cu simpatizanții și membrii de partid, la Ateneul ”Bălănescu”. Precizăm că la Giurgiu , PMP-ul condus de către deputatul Radu Popa, îl va susține la alegerile parlamentare din 11 decembrie, pentru Senatul României,  pe jurnalistul Dan Andronic.

(Jurnal)

1 COMENTARIU

  1. Cit tupeu sa ai sa vizitezi tara pe care tu cind ai fost presedinte ai adus-o sluga la bancile internationale ? Pe timpul tau s-au dat oameni afara din servicii, s-au taiat pensiile si salaraiile fara sa te intereseze cum traieste lumea. Taierile au fost facut de VOI ( adica de tine marinare si de PDL) nu de bancile internationale. Chiar nu iti este rusine, chiar nu ai frica de Dumnezeu? Nu vezi ca nu-ti merge bine in familie la cit de rau ai facut tu si acolitii tai care i-ai pus in functii cheie ca sa controlezi totul. Stai mai nene cu nepotii. Rusine sa-ti fie !

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.