Aseară, aproape de ora 22, pe 112 s-a dat alarma: la Singureni s-a produs un accident de circulație, cu patru victime (un copil și trei persoane adulte), cu o persoană încarcerată. Așa suna anunțul inițial, iar la fața locului s-au deplasat, imediat, echipe de la Punctul de lucru Călugăreni, Garda Mihăilești, o autospecială de transport victime multiple,  și o ambulanță de la SMURD Giurgiu. De asemenea, au fost prezente și două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Giurgiu.

3

Persoana încarcerată a fost scoasă de cetățeni, dar, din nefericire, se afla în stop cardio-respirator. Echipajele SAJ prezente la fața locului au încercat, în zadar, efectuarea manevrelor de resuscitare. Copilul în vârstă de 14 ani a fost declarat decedat, iar un alt accidentat grav, în vârstă de 16 ani, este în acest moment internat la Spitalul Municipal din București, cu răni multiple.

(Jurnal)

2 COMENTARII

  1. Bună ziua,
    Toate aceste lucruri ilegale se petrec datorita faptului că, postul de Politie al Comunei Singureni,fost desființat.
    Când exista era altfel,au fost întocmite mai multe dosare pentru conducere fără permis.
    O buna perioada de timp a fost liniște în Comuna, apoi obiceiurile au revenit,făcând victimea inocente,din exces de teribilism,inconstienta și grandomanie!
    Casa în care locuiesc este chiaraza lângă magazin și bodega,acolo vin și beau alcohol, apoi se urca la volan și Dumnezeu cu mila! Dacă ar fii iar prost de Politete, lucrurile ar sta altfel.