Aviz celor ce merg spre Bulgaria sau se întorc pe aici , din vacanță! Podul de la Calafat va fi închis pentru câteva ore, încă o zi, din cauza lucrărilor…

0
239

Bulgaria-vrea-partea-leului-din-incasarile-podului-Calafat---VidinDupă cu câteva zile în urmă vă anunțam despre faptul că podul de la Calafat va fi închis traficului câteva ore , două zile din acastă minivacanță de Rusalii iată că  Societatea comună româno-bulgară Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria, care se ocupă de administrarea podului Calafat-Vidin, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu  că în data de 5 iunie, între orele 10.00 și 11.30, circulația pe podul Calafat-Vidin va fi întreruptă, pentru lucrări de întreținere și reparație.

În acest interval de timp, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului. Având în vedere aspectele prezentate, vă informăm că Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și a dispus toate măsurile aflate în competență pentru fluidizarea traficului, fiind utilizate la maxim infrastructura punctului de frontieră și arterele disponibile pentru efectuarea controlului la intrarea și ieșirea din țară.

De asemenea, recomandăm consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

(Jurnal)