61843404
Foto: http://stirileprotv.ro

 Cu câteva ore în urmă pe șoseaua Giurgiu- București ( DN 5), în dreptul localității Uzunu, pe sensul de mers către Capitală , s-a produs un accident grav cum rar se poate vedea…

În accidentul rutier  au fost implicate două autovehicule care după impact au luat foc, oamenii aflați în ele  arzând ca niște torțe.  În urma evenimentului  patru persoane au decedat, a declarat pentru AGERPRES , purtătotrul de cuvânt al Inspectoratului județean de Poliție, Cornel Vasilache.. Martorii oculari spun ca oamenii au ars de vii.

Potrivit   Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Giurgiu, în accident au fost implicate două autoturisme Dacia Logan și o dubă. Accidentul s-a produs dupa ce șoferul unuia dintre autoturisme a intrat pe contrasens și s-a ciocnit violent,  frontal, cu celălalt Logan, care era condus regulamentar, au declarat reprezentanții Politiei Rutiere Giurgiu. ”In momentul in care primul echipaj de pompieri a ajuns la fata locului, ambele autovehicule ardeau generalizat, iar victimele erau carbonizate”, a declarat pentru News.ro Ion Dristaru.

Conform organelor de constatare , cele două autoturisme Logan  funcționau cu gaz. Duba care circula în spatele autoturismului condus regulamentar, a fost aruncată de impact în șanțul de pe marginea drumului, dupa ce soferul, care a observat accidentul, a tras dreapta de volan pentru a nu se izbi de cele doua autovehicule antrenate în accident.

Politiștii fac cercetari pentru a afla contextul în care s-a produs accidentul si identificarea victimelor arse , toți cei care au văzut mașinile arse au declarat că o asemena grozăvie foarterar se poate vedea pe șosele.

 

Traficul rutier a fost reluat în jurul orei 17,15…

(Jurnal )