UPDATE: Incendiul din localitatea Tufa a fost lichidat in jurul orelor 06.00 in aceasta dimineata. In ceea ce priveste consecintele evenimentului au ars: acoperisul grajdurilor (si podul) cu plantele furajere existente in interior (cca. 500 baloti paie). In timpul incendiului au murit: 7 bovine, 1 cabalina si cca. 10 pasari de curte. Au fost salvate: 10 bovine, 2 porcine si cca. 30 pasari curte. In ceea ce priveste cauza probabila a producerii incendiului este vorba despre depozitarea cenusei si jarului nestins in apropierea materialelor combustibile.
Au intervenit 18 pompieri cu 4 ASAS si o autospeciala de prima interventie si comanda, 1 EPA – din cadrul ISU Giurgiu si 1 echipaj TIM din cadrul ISU B-IF.
Din nefericire, pe timpul incendiului, un eveniment nedorit a avut loc, mama proprietarului afectat de incendiu facand stop cardio-respirator. EPA Mihailesti prezent la fata locului a inceput manavrele de RCP. Un echipaj de Terapie Intensiva Mobila a fost solicitat in sprijin din cadrul ISU B-IF, medicul echipajului constatand in cele din urma decesul victimei.

Cu puțin timp în urmă, un grajd de animale din satul Tufa – oraș Mihăilești a fost cuprins de flăcări.

Conform echipajelor ISU Giurgiu care intervin la stingerea incendiului, nu sunt victime omenești, doar animalele din grajd au fost surprinse de flăcări. Nu se cunoaște încă numărul acestora. Pompierii intervin la stingerea focului, urmând ca, la finalul intervenției sa ofere mai multe amănunte.