Tragedie în zona Portului Giurgiu: doi copii și trei adulți, victime ale unui accident rutier

0
206

În această seară, în zona Portului, s-a produs un accident rutier, fără persoane încarcerate, din informațiile furnizate de pompierii giurgiuveni. 

fdLa fața locului au fost găsite cinci victime: trei adulți și doi copii. O fetiță de un an și jumătate a și fost, de altfel, transportată la UPU Giurgiu cu mijloace proprii, iar doi bărbați nu prezentau probleme deosebite. În schimb, un copil de aproximativ 13 ani prezenta fractură de femur și traumatism cranio-cerebral, iar o femeie are fractură de membru superior. 

l gLa locul producerii accidentului, pompierii au găsit o mașină răsturnată pe plafon, fără persoane încarcerate, toți cei implicați în accident fiind conștienți și cooperanți. 

u wAu intervenit, conform informațiilor de la ISU Giurgiu, o  autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială pentru transport victime multiple, aparținând Detașamentului Giurgiu, precum și patru ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță. 

La acest moment, polițiștii încă efectuează cercetări la fața locului, iar victimele, aflate în UPU Giurgiu, sunt supuse investigațiilor amănunțite. 

Vom reveni cu amănunte. 

(Jurnal)