TRAGEDIE în municipiu! Un jandarm și-a pierdut viața într-un accident rutier

0
1623

Aseară, sâmbătă, 24 octombrie, în municipiul Giurgiu, pe Bulevardul București, a avut loc un eveniment rutier, produs de o femeie de 55 de ani, din municipiul Giurgiu, în urma căruia un bărbat de 51 de ani, din municipiul Giurgiu a decedat. Decesul bărbatului, un jandarm giurgiuvean, a survenit la spital, ca urmare a rănilor extrem de grave suferite.

Accidentul s-a produs pe o trecere de pietoni, marcată, semnalizată și iluminată corespunzător.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

A fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

La scurt timp de la producerea tragediei, pe pagina de Facebook a Primăriei Giurgiu a apărut un comunicat de presă, în care se spube:

„Primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu regretă profund accidentul rutier petrecut în această seară, în urma căruia și-a pierdut viața plutonierul adjutant din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi, Stelian Panoiu și transmite sincere condoleanțe familiei.

În ceea ce privește măsurile ce vor fi luate pentru prevenirea accidentelor rutiere în municipiul Giurgiu, luni vor fi convocați în ședință toți reprezentanții autorităților abilitate, respectiv, serviciile rutiere din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu și Direcției Poliției Locale.”, se mai arată în comunicatul de presa al Primăriei Giurgiu.

(Jurnal)