UPDATE ORA 11,30: Un tânăr de 27 de ani, din comuna Crevenicu, judetul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în care se mai aflau 4 persoane, într-o curbă, la întrarea în localitatea Milcovățu, județul Giurgiu, a pierdut controlul asupra autoturismului și s-a răsturnat în afara părții carosabile, izbindu-se de un stâlp de electricitate.

În urma evenimentului a rezultat decesul a 3 persoane, una neidentificată, iar celelalte doua, de 24, respectiv 27 de ani, din comuna Crevenicu, judetul Teleorman, iar celelalte doua victime de 24 și 27 de ani, din aceeași comuna, fiind transportate la o unitate spitalicească din municipiul București.
Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa.

Cu puțin timp în urmă, Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat producerea unui accident rutier extrem de grav în localitatea Milcovățu. Este vorba despre un autoturism ce a acroșat un stâlp de electricitate, în urma impactului rezultând 5 victime, două dintre acestea fiind găsite încarcerate.

Din cele cinci victime, trei au fost găsite decedate, celelalte două fiind preluate de echipajele SMURD Mihăilești și ale Serviciului de Ambulanță Județean Giurgiu. Este vorba despre trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 30 de ani.

Din primele informații, două dintre cele trei persoane decedate prezentau, la sosirea salvatorilor, leziuni incompatibile cu viața.

(Jurnal)