Tot mai mulți conducători auto sunt surprinși băuți la volan…

0
383

Deși nu a apărut încă tulburelul, tot mai mulți conducători auto sunt surprinși băuți la volan . Așa se face că sâmbătă , 11 septembrie, ora 23:40, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mihăilești au depistat pe D.N.6, în orașul Mihăilești ( județul Giurgiu), un bărbat de 45 de ani din comuna Ghimpați, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest Drager care a indicat valoarea de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cetățeanului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică peste limita legală.

Tot sâmbătă,  polițiștii din cadrul Secției Nr. 2 al Poliției Rurale Comana au depistat în comuna Comana (județul Giurgiu), un bărbat de 62 de ani din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se la rândul său, sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest Drager care a indicat valoarea de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a  refuzat deplasarea la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În consecință i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

În aceeași zi polițiștii au depistat de data aceasta pe Bulevardul București din municipiul Giurgiu, un bărbat de 39 de ani  cu domiciliul în Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism  ce era radiat din circulație de autoritățile bulgare ăncă de  la data de 02.07.2020.

Acestuia i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

(Jurnal)