Recordul, încă odată atins anul acesta, de a ne situa,  ca județ, la coada clasamentului privind rezultatele obținute la examenul de Evaluare Națională, pe locul penultim, înaintea județului Teleorman, a dat apă la moară celor care au dorit să facă tot felul de comentarii malițioase  și să alcătuiască liste cu clasamente năucitoare, la nivel de țară…

Iată mai jos un Top inedit alcătuit,  în urma rezultatelor obținute la examenul de Evaluare Națională, de către doamna Irina Ghiordănescu , privind ”Cele mai proaste 10 școli din județul Giurgiu, implicit din România”,  după cum consideră domnia sa:

”Pe locul 1 în topul prostiei se clasează Școala din Găujani;

Locul 2 în topul prostiei – Școala nr. 3 din Municipiul  Giurgiu;
Locul 3 în topul prostiei- Școala din Săbăreni;
Locul 4 în topul prostiei- Școala din comuna Daia.

Toate aceste școli, trebuie URGENT controlate de către IȘJ Giurgiu. E clar că ceva e putred. Ori profesorii sunt lipsiți de profesionalism, ori elevii au probleme de sănătate.

Trebuie cercetați învățătorii acestor copii care au terminat clasa VIII-a cu astfel de rezultate. ÎNVĂȚĂTORILOR, trebuie să le fie testate cunoștințele la aritmetică și gramatică.

Se știe că o învățătoare din județ, nu știe efectua ordinea operațiilor aritmetice, iar alta, nu știe gramatica elementară a limbii române. Dacă copiii încep prost din clasa I-a și așa o duc până în clasa VIII-a…” – mai scrie autoarea acestui material .

Comentariile la toate cele de mai sus, le faceți dumneavoastră, cititorii…

(Jurnal)