Toate școlile și grădinițele din comuna Călugăreni își așteaptă elevii în unități proaspăt renovate

0
168

Toamna se numără bobocii și la școlile din comuna Călugăreni, astfel că un număr de 6 grupe pentru grădiniță, 15 clase pentru învățământul primar, 11 clase pentru învățământul gimnazial, patru clase pentru învățământul liceal zi, o clasă pentru învățământul liceal seral și o clasă cu profil profesional sunt pregătite să-și deschidă porțile pentru tinerii comunei giurgiuvene.

Primarul comunei, Dumitru Iordache, va fi prezent ca și în cursul anului trecut, la toate cele patru festivități de deschidere a unităților școlare amplasate pe raza comunei Călugăreni.

Deschiderea noului an școlar 2022 – 2023 la școlile și grădinițele din cadrul comunei se va desfășura după următorul program:

  • începând cu ora 08:30 se va desfășura festivitatea pentru deschiderea noului an școlar la Școala Gimnazială nr. 1 Călugăreni.

  • începând cu ora 09:30 se va desfășura festivitatea pentru deschiderea noului an școlar la Școala Gimnazială nr. 2 Hulubești.

  • începând cu ora 10:30 se va desfășura festivitatea pentru deschiderea noului an școlar la Școala Gimnazială nr. 3 Uzunu.

  • începând cu ora 11:30 se va desfășura festivitatea pentru deschiderea noului an școlar la Liceul Tehnologic Mihai Viteazu din Călugăreni.

Astfel, toate clasele pregătite pentru elevii preșcolari și școlari îi așteaptă pe cursanți începând cu data de 5 septembrie 2022 să beneficieze de recentele dotări moderne pe care primăria din localitate cu sprijinul unul societăți comerciale și asociații non guvernamentale le-a realizat în trei din cele patru unități școlare.

Mai trebuie precizat că modernizarea Școlii din Hulubești va începe cât de curând, proiectul derulându-se cu fonduri de la Banca Mondială și beneficiind de tot sprijinul președintelui Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu.

(Jurnal)