În data de 12 februarie la ora prânzului (13:00), la Giurgiu a avut loc Concursul V-Date!

Așa cum ne relata neobositul nostru colaborator, părintele Tudor Georgian Bogdan, parohul Bisericii ”Buna Vestire” din Municipiul Giurgiu, la concurs  au participat 14 echipe de câte două persoane.

Câștigătorii au primit drept premiu o masă festivă de Valentine’s day, multumita sponsorului, ”Casa cu flori”, în ziua de 14 februarie, și câte un buchet de flori ( fetelor, componente ale echipelor).

Acest concurs a fost organizat de către directorul Departamentului pentru Cluburi si Concursuri Diverse din cadrul Consiliului Şcolar al Elevilor CNIM, Stamate David.

Împreună cu alți  membrii din consiliu acesta a  organizat un concurs cu ocazia sărbătorii iubirii:Valentine’s Day! Cuplurile au participat la două probe care au verificat cât de bine se cunosc între ei. După o oră și jumătate și multă, multă voie bună, câștigătorii au fost desemnați. Ei sunt : Sandu Alesia și Matei Mihnea, doi tineri frumoși cărora le urăm să se bucure de cât mai multe zile de dragoste alături de cei ce le sunt sortiți!

(Jurnal)’