Timp de o oră şi jumătate, ploaia torenţială a blocat transportul în comun din municipiu!  

0
56

Microbuz Liber TransDupă cei peste 60 de litri pe metrul pătrat, de apă, căzuţi din cer, la nivelul municipiului nostru în după-amiaza zilei de 3 iulie, o bună parte a străzilor s-au transformat în adevărate bazine cu apă.

În aceste condiţii, în special în zonele şoseaua Alexandriei – CFR – Redresare/Căprioara circulaţia a fost oprită în totalitate, odată cu traficul autoturismelor având de suferit şi transportul în comun.

După cum ne precizau surse din cadrul operatorului de transport public de persoane SC LIBER TRANS COM SRL Giurgiu, autobuzele societăţii au fost trase pe dreapta, timp de aproximativ oră şi jumătate, până la remedierea problemelor cu apa de pe străzi.

Începând cu ora 17 a aceleiaşi zile, toate mijloacele de transport în comun şi-au reluat activitatea după programul normal, aversele de ploaie blocând pe de-o parte vizibilitatea iar pe de altă parte volumul mare de apă de pe străzi putând oricând  crea probleme motorului şi în acest fel creând un adevărat ambuteiaj.

„Ţinem să mulţumim tuturor celor care au înţeles faptul că nu a depins de nimeni, nici de noi, nici de altcineva, şi că problema care a apărut a fost strict cauzată de condiţiile meteo, pe care nimeni nu le poate stăpâni!”, au ţinut să declare   reprezentanţii LIBER TRANS COM SRL Giurgiu, care au mărturisit că astfel de fenomene nu poţi vedea probabil decât de câteva ori în viaţă. 

(Jurnal)