dinuȘtire surprinzătoare , ce i-a luat pe nepregătite pe mulți din funcționarii instituțiilor  subordonate Consiliului județean. Pentru două luni, secretarul Consiliului Județean, Florian Dinu, este suspendat din funcție.

Anunțul a fost făcut chiar de către președintele CJ, Marian Mina, în ultima ședință a instituției pe care o conduce.

Între timp,  din informațiile primite din interiorul acestei instituții, Florian Dinu s-ar afla sub control judiciar, ca urmare a unor probleme pe care le are cu legea de mai multă vreme, pe când activa ca membru în cadrul comisiilor Direcției pentru Protecția Copilului Giurgiu. Conform acelorași surse, la vremea respectivă, Dinu ar fi înlesnit o serie de „intrări” pentru anumiți „favoriți” ai conducerii CJ Giurgiu, care trebuiau să livreze produse pentru hrana copiilor și a celorlalți asistați ai DGASPC Giurgiu.

Tot în seama secretarului CJ, Florian Dinu, s-ar afla și unele probleme legate de bonuri de combustibil. Există bănuiala că respectivele cantități de  carburant  nu ar fi fost folosite de către instituțiile care trebuiau să beneficieze de motorina respectivă, ci de mai mulți apropiați ai secretarului Dinu.

Deocamdată toate aceste informații le considerăm simple supoziții,  încercând ca în  zilele ce vor urma să  obținem  un punct de vedere al secretarului Florian Dinu,  și respectiv un comunicat al CJ Giurgiu în care  să ni se explice care au fost cauzele suspendării acestuia. 

(Jurnal)

 

1 COMENTARIU