Testele de salivă pentru elevi vor ajunge astăzi și la Giurgiu

0
231

 

În cursul nopții de duminică, spre luni (12/13 decembrie), camioanele încărcate cu teste de salivă au plecat către inspectoratele școlare din țară, conform Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), deci ele vor ajunge astăzi, 13 decembrie și la Giurgiu.  

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a făcut în cursul nopții de duminică spre luni recepția celor două milioane de teste de salivă, sosite în avans, în urma discuțiilor purtate în ultimele zile de IGSU cu reprezentanții societăților comerciale care urmau să livreze astfel de dispozitive medicale.

Camioanele IGSU, încărcate cu aceste dispozitive, au plecat imediat în vederea livrării testelor de salivă către inspectoratele școlare din țară, respective și la IȘJ Giurgiu, conform caietului de distribuție elaborat de Ministerul Educației.

Așa cum anunțam anterior, într-un alt material, pentru săptămâna 13 – 17 decembrie s-au modificat zilele de testare a copiilor. Astfel că în loc de luni și joi, testarea se va face marți și vineri.

 (Jurnal)