Cine este bărbatul care a avut 867 de copii! Cum a ajuns la acest număr impresionant!

0
294

Cazul lui Moulay Ismail Ibn Sharif, bărbatul care a avut 867 de copii, a intrat în Cartea Recordurilor.

Recent povestea sultanului Moulay Ismail a fost reactualizată de o serie de publicații internaționale. Cine este personajul și prin ce a devenit celebru?

Mai întâi de toate acest personaj istoric a avut 867 de copii,  cu cele patru soții și cele peste 500 de concubine. Se estimează că numărul ar fi mai mare de atât însă nu există o certitudine în acest sens.

Această poveste devine și mai credibilă, având în vedere că Moulay Ismail a dat dovadă de o adevărată cruzime, ordonând ca toate femeile care îi sunt concubine să fie sufocate de către moașele copiilor, după ce acestea dădeau naștere copiilor.

Rețeta virilității sale: sex în fiecare zi!

Potrivit legendei, acesta ar fi întreținut relații sexuale în fiecare zi, ceea ce nu pare greu de crezut, având în vedere că avea peste 500 de femei dintre care să aleagă. Astfel, ori de câte ori un trib se preda lui Moulay Ismail, liderul tribului era obligat să-i ofere sultanului cea mai frumoasă fiică în dar.

Femeile erau tratate ca niște jucării…

Femeile erau tratate ca jucăriile preferate ale lui Ismail. Fiecărei concubine i s-a acordat un eunuc personal și un însoților. Bssin de l’Agdal, asemănător unui lac din Meknès, a servit ca sursă de apă de urgență în timp de război, dar și ca bazin pentru concubinele sale în timp de pace.

Bărbații care se uitau doar la una dintre soțiile sau concubinele sale erau pedepsiți cu moartea. Se spune că bărbații care se întâlneau cu femeile sultanului puneau fața la pământ, pentru a evita orice acuzație că le-ar fi privit. Dacă vreuna dintre femeile din haremul lui Ismail era suspectată că ar fi avut relații cu altcineva, aceasta era aspru pedepsită sau chiar ucisă. Femeile erau fie sugrumate de sultan, fie li se tăiau sânii sau li se extrăgeau dinții. Sultanul a murit la Meknes, Maroc. Actualul rege al Marocului este descendentul său.

Cum își tortura Sultanul Moulay Ismail, cei 60.000 de sclavi

Moulay Ismail a avut o închisoare uimitor de mare, în care îi ținea în cea mai mare parte pe creștini. Habs Qara (închisoarea sclavilor creștini) era o mare închisoare subterană aflată sub orașul Meknès. La înălțimea sa, deținea aproximativ 60.000 de prizonieri, dintre care 40.000 erau marinari creștini, capturați pe mare de pirații din Barberia. Creștinii erau folosiți ca sclavi pentru a construi orașul în timpul zilei și erau legați de zidurile închisorii seara și forțați să doarmă în picioare.

Ismail era dependent de sex și a avut mai mulți copii decât oricine altcineva din istorie. Ismail era foarte cunoscut pentru că îngrijea sute de copii. Conform Guinness Book of World Records, el a făcut 867 de copii,  cel mai mare număr de descendenți pentru oricine de-a lungul istoriei care poate fi verificat. Au circulat informații potrivit cărora, neoficial, a avut peste 1.000 de copii.

Ismail i-a propus chiar și  prințesei Marie Anne de Bourbon căsătoria. El și-a trimis ambasadorul cu o cerere de căsătorie către fiica cea mai mare a regelui, dar aceasta a refuzat. Din fericire, acest refuz nu a dus la un incident internațional.

(Jurnal)